Tutustu
asiakkaisiimme

Keitä asiakkaamme ovat?

Kun festivaalia lähdettiin suunnittelemaan yli 50 vuotta sitten, ajatuksena oli rakentaa uusi ja ainutlaatuinen koko kansan tapahtuma. Ja sellainen siitä laajan yhteistyön avulla muodostuikin. Lapset, nuoret ja aikuiset kulttuurin ystävät valloittivat festivaalin tapahtumat heti alusta alkaen. 

Tule pääyhteistyökumppaniksemme!

 

Pääyhteistyökumppanuuden tavoitteena on maksimaalisen huomioarvon saavuttaminen yhdessä räätälöityjen toimenpiteiden, esimerkiksi ilmiö-videon avulla. 

lue lisää


Pääyhteistyökumppanuus sisältää erikseen räätälöitäviä mahdollisuuksia maksimaaliseen näkyvyyteen festivaalin aikana ja festivaalin mediassa.

Näkyvyys tapahtumassa ja mediassa

Huomiopaketti 1) 3500 €
- Liikemerkkinäkyvyys Kuopio Tanssii ja Soi-logoseinällä, Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginteatteri, tapahtuma-aika 10.-16.6.2020.
- Ilmoitusnäkyvyys Kuopio Tanssii ja Soi 2020 - käsiohjelmassa, ½ sivua. 
- 1 toimituksellinen mediajuttu vuodessa (kumppanin kanaviin sekä Kuopio Tanssii ja Soin kanaviin+liikemerkkinäkyvyys jutun yhteydessä).

Huomiopaketti 2) 7500 €

- 2 toimituksellista mediajuttua vuodessa (kumppanin kanaviin sekä Kuopio Tanssii ja Soin kanaviin)+liikemerkkinäkyvyys juttujen yhteydessä sis. yhteistyöstä kertovat nostot Kuopio Tanssii ja Soin sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram). 
- Liikemerkkinäkyvyys Kuopio Tanssii ja Soi-logoseinällä, Musiikkikeskuksella ja Kuopion kaupunginteatterissa, tapahtuma-aikana 10.-16.6.2020.
- Mahdollisuus sissimarkkinointitempaukseen toriohjelman yhteydessä 10.-16.6.2020.
- Mahdollisuus promootiopisteeseen Kuopio Tanssii ja Soi-tapahtumassa Musiikkikeskuksella tai Kaupunginteatterissa 2 pv (10. – 16.6.).
- Kutsu kahdelle festivaalin kutsuvierasiltaan.

Tapahtumasisällön maksimaalinen hyödyntäminen

Elämyspaketti, arvo 6000 €
- VIP-liput 20 hengelle
- Sisältäen tarjoilun, esitysliput ja käsiohjelman sekä pääsyn VIP-alueelle (Musiikkikeskus 2. krs).
- Liikemerkkinäkyvyys Kuopio Tanssii ja Soi-logoseinällä, Musiikkikeskuksella ja Kuopion kaupunginteatterissa, tapahtuma-aikana 10.-16.6.2020.